Еней — Віза в Болгарію
Еней

Віза в Болгарію

 НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ ВІЗИ ДО РЕСПУБЛІКИ БОЛГАРІЯ

 

УСІ ДОКУМЕНТИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ У ФОРМАТІ А4.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ ЗА 14 ДНІВ ДО ТУРУ.

 

I. Для дорослих:

1. Дійсний закордонний паспорт (термін дії не менше 270 днів на момент повернення з туру) з наявністю двох вільних сторінок для візи та печаток;

2. Дві кольорові фотографії розміром 3,5 х4,5 (на дітей також).

УВАГА: фотографія повинна бути виконана на білому фоні, 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкритий лоб і вуха), не сканованою, новою - не старішою за 6 місяці;

3. Анкета Туриста;

4. Копія сторінок внутрішнього паспорта (сторінки з відмітками);

 

II. Для пенсіонерів:

1. Дійсний закордонний паспорт (термін дії не менше 270 днів на момент повернення з туру) з наявністю двох вільних сторінок для візи та печаток;

2. Дві кольорові фотографії розміром 3,5 х4,5 (на дітей також), УВАГА: фотографія повинна бути виконана набілому фоні, 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкритий лоб і вуха), не сканованою, новою - не старішою за 4 місяці;

3. Анкета Туриста;

4. Копія сторінок внутрішнього паспорта (сторінки з відмітками);

5. Копія ідентифікаційного коду;

6. Копія пенсійного посвідчення.

 

III. Для дітей та школярів:

1. Дійсний закордонний паспорт/проїзний документ (термін дії не менше 270 днів на момент повернення з туру) з наявністю двох вільних сторінок для візи та печаток;

2. Дві кольорові фотографії розміром 3,5 х4,5 (на дітей також).

УВАГА: фотографія повинна бути виконана набілому фоні, 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкритий лоб і вуха), не сканованою, новою - не старішою за 6 місяці;

3. Анкета Туриста;

4. Копія свідоцтва про народження;

5. Нотаріально засвідчену копію нотаріального дозволу на виїзд дитини за кордон у супроводі одного з батьків чи супроводжуючого;

6. Копії паспортів обох батьків.

Увага:

 • якщо один з батьків помер, для консульства потрібна копія свідоцтва про смерть.

 • якщо один з батьків позбавлений батьківських прав, для консульства потрібно Копію рішення суду про позбавлення батьківських прав.

  • якщо батько дитини записаний зі слів матері (мати-одиночка), для консульства потрібно копію довідки із РАГСУ про те, що батько записаний зі слів матері (стаття 135 ЗУ.).

 

 

IV. Для студентів:

1. Дійсний закордонний паспорт з наявністю двох вільних сторінок для візи та печаток;

2. Дві кольорові фотографії розміром 3,5 х4,5 (на дітей також).

УВАГА: фотографія повинна бути виконана набілому фоні, 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкритий лоб і вуха), не сканованою, новою - не старішою за 6 місяці;

3. Анкета Туриста;

4. Копія сторінок внутрішнього паспорта (сторінки з відмітками);

5. Копія ідентифікаційного коду;

6. Копія студентського квитка (ОБОВ'ЯЗКОВО);

 

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР - 35 євро.

Консульський збір не оплачують:

• Пенсіонери (при пред'явлення в момент подачі оригіналу пенсійного посвідчення)

• Інваліди (при пред'явлення в момент подачі оригіналу пенсійного посвідчення)

• Діти до 18 років;

• Студенти стаціонару до 21 року (при наявності студенського квитка або оригінал довідки з місця навчання денної форми навчання).

Консульський збір оплачується при кожній подачі.

При ВІДМОВІ у видачі візи, консульський збір НЕ повертається.

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper